CMB·MENU PRINCIPAL
CMB·El Subamrí Groc

El Submarí Groc


Submarí Groc La primera revista fanzine sobre els Beatles en català. És una revista trimestral amb seccions permanents, entrevistes i notícies, amb un preu de 25 € anuals.

Discografía de John Lennon

John Lennon

La discografía de John Lennon consisteix en vuit àlbums d'estudi, dos àlbums en directe, deu àlbums recopilatoris i vint-i-dos senzills.

John Lennon va publicar els seus vuit àlbums d'estudi entre els anys 1970 i 1980 (l'último va ser Milk and Honey, que va ser publicat póstumament). Va fer altres tres àlbums de música experimental amb l'ajuda de la Yoko Ono entre 1968 i 1969, el qual èxit va ser limitat.

John va compondre diverses cançons en solitari, a més dels seus vuit àlbums d'estudi, encara que moltes van ser fetes amb la seva dona Yoko Ono. Després de la separació dels Beatles a mitjans de 1969, ell va començar a grabar el seu primer treball com solista. Aquest àlbum es va anomenar "John Lennon/Plastic Ono Band", i va ser tan exitós que va fer més àlbums, la majoría amb la seva dona Yoko. Tots els àlbums d'en Lennon varen exitosos, però els fets amb la Yoko no. Aquest fet podría ser degut a que els fans pensen que ella havia provocat la separació dels Beatles.

CMB·PEU DE PAGINA